Povratak na naslovnicu
Engleski
 
 
 
 
  Početna stranica > Ostali programi > Bolonjska skupina > Aktivnosti Hrvatske stručne skupine za Bolonjski proces > Okrugli stol na temu na temu kolaborativnih doktorskih programa, zajedništva sveučilišta i gospodarstva u doktorskoj izobrazbi (16. ožujka 2012.)
 
Okrugli stol na temu kolaborativnih doktorskih programa, zajedništva sveučilišta i gospodarstva u doktorskoj izobrazbi  

U petak, 16. ožujka 2012., u auli Rektorata Sveučilišta u Zagrebu Hrvatska stručna skupina za Bolonjski proces održala je Okrugli stol na temu kolaborativnih doktorskih programa, s naglaskom na načine poticanja suradnje sveučilišta i gospodarstva u doktorskoj izobrazbi. Kolaborativni doktorski programi nastaju u suradnji sveučilišta i vanjskih partnera (iz gospodarstva, državnih tijela, nevladinih udruga ili istraživačkih instituta), u svrhu kvalitetnijeg doprinosa društvu te pronalaženja novih izvora financiranja istraživanja na doktorskoj razini. Ovaj događaj, organiziran u suradnji s Agencijom za mobilnost i programe Europske unije, bio je druga po redu aktivnost Hrvatske stručne skupine za Bolonjski proces, koja je osnovana s ciljem podupiranja i poboljšanja provedbe Bolonjskog procesa u Republici Hrvatskoj, odnosno informiranja javnosti o inicijativama i programima Europske unije u području visokog obrazovaja.

Program rada 

 
 
 
Erasmus + Erasmus + , poziv na dostavu projektnih prijedloga Erasmus+, pronađi se u programu Obzor 2020. Obzor 2020., poziv na dostavu projektnih prijedloga Obzor 2020., pronađi se u programu